• مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه تاکید کرد:
  • تلاش می‌کنیم مسیر را برای فعالیت بهتر شرکت‌های فناور هموار کنیم

  • ۱۱:۴۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۳
مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه با بیان اینکه با روش‌های سنتی و معمول گذشته مسائل ما رفع نخواهد شد، گفت: برای حل مسائل پیش‌روی شرکت‌های فناور، باید نگاهمان را دانش‌بنیانی کنیم.

به گزارش روابط‌ عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، علی چگنی پس از بازدید از شرکت‌های فناور پایا مواد، نانو فراز سپاهان، بهبود تجهیز بهین اندیش، طعم و رنگ فریر گفت: با هماهنگی به‌عمل‌آمده، از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بازدید کردیم و از نزدیک با نحوه فعالیت برخی از شرکت‌های حاضر در این شهرک آشنا شدیم. 

وی با بیان اینکه زحمات ارزشمندی در اینجا کشیده شده است، افزود: به‌رغم مشکلاتی که وجود دارد شرکت‌های فناور مستقر پیشرفت‌های قابل‌ملاحظه‌ای در زمینه‌های دانش‌بنیان داشته‌اند و با امیدواری بالایی به فعالیت خود ادامه می‌دهند. 

چگنی با بیان اینکه با ظرفیت‌هایی که در این شهرک وجود دارد، به‌عنوان یک الگو برای بسیاری از استان‌ها و پارک‌های علم و فناوری دیگر در کشور مطرح است، ادامه داد: مشکلاتی در داخل و خارج از کشور در مسیر فعالیت شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان وجود دارد که امیدواریم با کمک و مساعدت دستگاه‌های مختلف بخصوص دستگاه دیپلماسی کشور بتوان راه را برای فعالیت بهتر و بیشتر این شرکت‌ها هموار کنیم. 

وی خاطر نشان کرد: چالش‌هایی در خارج کشور بخصوص در زمینه صادرات پیش‌روی این شرکت‌ها قرار دارد که با امکاناتی که در اختیار دستگاه وزارت خارجه است و رایزنی‌هایی که صورت خواهد گرفت می‌توان بخشی از این چالش‌ها و مسائل را به‌مرور حل‌وفصل کرد.

مدیر کل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه با تاکید به اینکه اگر یک محصول دانش‌بنیان به سود و پول‌سازی نرسد محکوم به فناست، گفت: برای تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان صرف فناوری و نوآوری کافی نیست و ما به یک زنجیره تأمین احتیاج داریم. 

چگنی ادامه داد: بازار و ورود محصول به عرصه بین‌المللی بسیار با اهمیت است که این مورد هم با کمک حلقه‌های دیگری که وجود دارد و باهمت و تلاش یکدیگر می‌توان تأمین کرد.

وی با اشاره به اینکه وزارت خارجه یک سازمان تسهیلگر است که مانند کشتی‌های یخ‌شکن باید راه را باز کند تا شرکت‌های تجاری با سهولت بیشتر بتوانند قراردادهای بین‌المللی خود را با طرف‌های خارجی منعقد کنند، ادامه داد: اما وزارت خارجه نمی‌تواند به‌جای این شرکت‌ها، قیمت‌گذاری کند یا پشت میز مذاکره بنشیند. 

چگنی افزود: وزارت خارجه می‌تواند درباره اصالت شرکت‌های خارجی طرف قرارداد با شرکت‌های ایرانی وارد عمل شده و با رایزنی‌هایی که با دستگاه‌ها و سازمان‌های تجاری در سایر کشورها صورت می‌دهد اعتبارسنجی کرده و صحت اطلاعات آنها را مشخص کند.

تعداد بازدید : ۶۴      تاریخ: 1403/10/13

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت